SZERVIZ SZOLGÁLTATÁSOK

Szervíz szolgáltatások elsősorban a nálunk vásárolt autókkal vehetök igénybe.

Az ÖRÖK MINŐSÉG PROGRAM keretein belül NINCS MUNKADÍJ!

A GARANCIA SZERZŐDÉS alapján javítunk.Győr és autószervíz

Miért minket válasszon?

  • ÖRÖK MINŐSÉG GARANCIA

  • Mert az autójavítást A-tól Z-ig elvégezzük
  • Szervizautó szolgáltatás
  • Mert mi az összes biztosítóval szerződéses jogviszonyban vagyunk

A motorolaj elsődleges szerepe az egymással fémesen súrlódó motoralkatrészek elválasztása, és ezáltal a súrlódásI veszteség és a kopás csökkentése. Nagyon lényeges szerepe van a motorban keletkező hő elvezetésében is, valamint az alkatrészek tisztán tartásában. A motorolaj szerves vegyületekből áll, amely – akárcsak az élő anyag – az idő ás a terhelés hatására megváltozik. Az olaj „öregedése” nem más, mint a használat közben bekövetkező fizikai és kémiai állapotváltozások folyamata, amely hosszabb-rövidebb idő alatt – az igénybevétellel és az eltelt idővel arányosan – a kenőolaj leépüléséhez vezet. A gyakorlatban az olajcsere periódus nemcsak a motorolaj minőségétől, hanem a kenési rendszer sajátosságaitól és a jármű üzemeltetési körülményeitől is függ.

A futómű a gépjárművek biztonsága szempontjából igen lényeges szerkezeti elemekből áll, ezért kialakításuknál a közlekedésbiztonság meghatározó szerepet tölt be. A gépkocsik biztonságát és menetkényelmét a futómű állapota jelentősen befolyásolja. A gépjármű rendeltetésszerű használata közben a futóműnek biztosítania kell a gépjármű és az úttest között a folyamatos kapcsolatot. A futóművek szerkezeti elemei közé soroljuk a gépjárművek haladásával, különböző irányba való mozgatásával kapcsolatos elemeit, a rugózását, lengéscsillapítását és stabilitását biztosító szerkezeti elemeket, valamint a kerékmeghajtások szerkezetét is.

Rossz, lyukas kipufogóval szabálytalan a közlekedés, sőt rongálja az autó többi alkatrészét is, így később még nagyobbak lehetnek a javítási költségek. A hangos kipufogó már az utolsó figyelmeztető jelzések közé tartozik, de korábban is érzékelhetjük a problémát például a fogyasztás növekedésével vagy a teljesítmény csökkenésével. Érdemes minél előbb elvégezni a kipufogó javítását, cseréjét mielőtt még több kárt okoz a kocsiban. (Pl.: megolvadhat az üzemanyagtartály, rongálja az üzemanyagvezetéket, deformálja a lökhárítót stb.)

Az autó műszerfalán olyan jel vílágít,ami nem megszokott, érdemes szakemberhez fordulni és kideríteni mi állhat a háttérben. Megfelelő diagnosztikai eszközökkel elkerülhetjük a bajt és javítás esetén helyben el tudjuk végezni a munkálatokat.

Gumikkal kapcsolatos feladatok elvégzése: javítás (defektjavítás, felnijavítás), csere, használt gumik értékesítése. Téli gumikat érdemes feltenni 5 fok alatt. Az ajánlott nyomás 2,2 bar, ettől kevesebb nyomás alatt rongálódik a kocsi, sőt a fogyásztása is megnő.

Hagyományos és szervó kormányművek javításával-felújításával foglalkozik. A kormánymű javítás után futómű szerkezete megváltozik. A változás olykor szinte észrevehetetlen, de hosszabb távon mindenképpen szükséges a futómű beállítása.

Hagyományos és szervó kormányművek javításával-felújításával foglalkozik. A kormánymű javítás után futómű szerkezete megváltozik. A változás olykor szinte észrevehetetlen, de hosszabb távon mindenképpen szükséges a futómű beállítása.

SZERVIZ ON-LINE NYOMONKÖVETÉS

Mindent szeretnénk megtenni az ÖN jobb kiszolgálásáért, tájékoztatásáért. Szervizünkbe ipari kamerákat szereltünk fel amivel Ön otthonról, munkahelyéről akár telefonjáról is nyomon követheti gépjármüvének javítását.

Szerviz kameráink képeit VLC Player-en keresztül követheti. Ez a program telepithető az összes fontosabb számitógépes rendszerre mint pl Windows, Linux , MAC OS X. Ingyenes program , szabadon letölthető, használható.

Telepitéshez, beállításhoz kérje kollégáink segítségét!      Vissza a lap tetejére >>