Vario Premium Plusz Csomag

- ÖRÖK MINŐSÉG GARANCIA

- FINANSZÍROZÁS, ÁLLAPOT-ÉRTÉK MANAGEMENT

- SZERVÍZ ASSZISZTANT, CSEREAUTÓ

- TELJES BIZTONSÁG PROGRAM

A VARIO Prémium Plussz csomag tulajdonosaként Ön olyan biztonságban tudhatja magát mint senki más az autó tulajdonosok közül. Autojára élettartam garanciát vállalunk, bárhol, bármikor meghibásodik , jövünk érte , csere autót biztositunk és gyári beszerzési áron cseréljük ki a meghibásodott alkatrészt munkadíj nélkül, garanciális meghibásodásokat garanciális szerződés szerint ingyen javítjuk , ameddig Ön erre igényt tart, nincs korlátozás a szerződés hosszát illetően.

A fentiek igénybevételéhez mindösszesen annyit kell tennie, hogy

- 3 havonta elhozza autóját, díjmentesen átvizsgáljuk, meghívjuk egy kávéra és egy kellemes beszélgetés közben tájékoztatjuk az autója állapotáról, megbeszéljük a szükséges teendőket pl. érdemes-e most eladni az autóját vagy várni vele, minden lehetőségről tájékoztatjuk ami az autójával kapcsolatban szóba jöhet.

- a gyár által előírt kötelező karbantartásokat (pl. olajcsere) nálunk végezze, ezekre szintén a legkedvezőbb, beszerzési árakat biztosítjuk.

A fenti szolgáltatások hihetetlennek hangzanak , különösen annak fényében , hogy a csomag minden nálunk vásárolt autóhoz jár, ingyenesen!
Eddig 2000 nél is több ügyfelünk veszi igénybe a legnagyobb megelégedettséggel. Várjuk Önt is , hogy használja ki ezt az egyedül álló lehetőséget!

Néhány példa , hogy mit jelent a fenti szolgáltatás a gyakorlatban:

- Ügyfelünk elutazott Németországba (ott dolgozik) az autója meghibásodott , csere autó vittünk neki, haza szállítottuk az autóját , garanciális szerződés keretében meghatározottak szerint kicseréltük a meghibásodott alkatrészt és vissza vittük az újra kifogástalanul működő autóját.

Ügyfelünk ezzel minimum 3000 EUR takarított meg...

- Ügyfelünk nem rendelkezett még Prémium csomaggal , javítani kellett az autóját , más márka szervizek 50000 Ft költséggel számoltak.

Ha lett volna Vario Plussz Prémium csomagja a költsége csak 5000 Ft lett volna !! Ügyfelünk ezután boldogan vásárolta meg a csomagot gondolva a jövöbeni lehetséges helyzetekre!

Európai asszisztant szolgáltatásunk magyarországi meghibásodás esetén térítésmentes autómentéssel , külföldön üzemanyagtérítés ellenében önrészes javítási garanciaszolgáltatással vehető igénybe.Csereautót igény esetén csak kapacitásunk erejéig tudunk biztosítani , igyekszünk minden ügyfél kérését teljesíteni. Felhozott példánk tájékoztató jellegű a garanciaszerződés szerint fogunk eljárni ,amely megismerhető a szerződéskötés előtt , kérjük gondosan olvassa át !      Vissza a lap tetejére >>