AZONNALI KÉSZPÉNZES AUTÓFELVÁSÁRLÁS, BESZÁMÍTÁS GYŐRBEN ÉS AZ EGÉSZ ORSZÁGBAN!

Használtautók azonnali készpénzes felvásárlása, finanszírozott és hiteles autók, motorok beszámítása, cseréje minden variációban!

Telefonos megegyezés után az ország bármely pontjára kiszállunk Önhöz, és azonnal megvásároljuk / beszámítjuk autóját!*

Kérésére visszahívjuk Önt!>> Kérjük, töltse ki alábbi űrlapunkat, adja meg igényeit!  

Ha az űrlap kitöltése bármilyen szempontból kényelmetlenséget okoz kérem keressen más módon, email, telefon , chat ... kollégáink várják a kapcsolatfelvételét!

Bármelyik kínálatunkban szereplő autó vagy motor megtetszik Önnek, és van egy olyan járműve, melynek árát be szeretné számíttatni, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot.

Ne felejtse el jelezni, hogy melyik autó vagy motor keltette fel érdeklődését!

- a gépjármű akár személy- akár teherjármű hitellel, lízinggel terhelt, céges vagy enyhén sérült is lehet

- nincs cm3, típus vagy értékhatár

Az Ön teendője:

- az alábbi adatlap kitöltése és elküldése

- kérem jelölje meg, hogy eladni vagy beszámíttatni szeretné-e a gépjárművét, tekintse meg közel 300 modellből álló palettánkat, bizonyára talál megfelelőt garanciális győri és i autó- és motorkínálatunkból

- a nálunk vásárolandó gépjárművek esetén beszámítjuk 1998 előtti gépjárművét is!

- fontos: a beszámításnál nincs alsó sem felső korhatár, illetve a beszámítandó autó értéke meghaladhatja a vásárolni kívánt autó vételárát!

- egyéb megjegyzéseit is adja meg az űrlapon, pl a jármű hitellel terhelt, sérült vagy más fontos információ van még a járműről, árelképzelés Győr vagy telephely megfelelő Önnek stb

A mi teendőnk:

Az adatlap beérkezése után a lehető leghamarabb, de legkésőbb 3 napon belül készítünk egy értékbecslést!

Kérjük jelölje meg milyen formában a legkényelmesebb Önnek a kapcsolatfelvétel: személyesen Győrben, telefonon, e-mailben !

A becsült vételi vagy beszámítási árat az EUROTAX katalógus árképzése alapján határozzuk meg, majd továbbítjuk az Ön részére!

Értékegyeztetés illetve állapotfelmérés érdekében időpont egyeztetés után érdemes ellátogatni hozzánk vagy 9025 Györ,Bécsi út 14., ahol egy rövid állapotfelmérés után már egy konkrét vételárat tudunk megbeszélni.

* miután i vagy győri telephelyünkön az állapotfelmérés után konkrét árat kapott, az autóját kérésére leszállítjuk Önnek.

Nekünk Ön az első, mielőbb vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megoldást kínáljunk Önnek!

      Vissza a lap tetejére >>