Részletes adatok

Járműveink on-line is foglalhatók és az egész ország területén házhoz visszük ÖRÖK Garanciával! Autó beszámítás és autócsere minden kombinációban! Regisztráljon hozzá itt >>
Opel-Zafira A 1.6 7 személyes-elado-garanciaval
Opel-Zafira A 1.6 7 személyes-elado-garanciaval
Opel-Zafira A 1.6 7 személyes-elado-garanciaval
Opel-Zafira A 1.6 7 személyes-elado-garanciaval
Opel-Zafira A 1.6 7 személyes-elado-garanciaval
Opel-Zafira A 1.6 7 személyes-elado-garanciaval
Opel-Zafira A 1.6 7 személyes-elado-garanciaval
Hirdetés azonosítója:
8692  
Gyártmány:
Opel
Típus,típusjel:
Zafira A 1.6 7 személyes
Hengerűrtartalom:
1598 cm3
Motor fajtája:
benzin
Teljesítmény:
99 LE
Futott km:
290000
Gyártási év/hónap:
2000/1
Műszaki érvényessége:
2025/10
Állapot:
Normal
Ár:
799000 Ft
Szín:
kék
Száll. személyek száma:
7 fő
A kulcs száma:
137
Kérjen ajánlatot a finanszírozásra!
Egyedi ajánlatot készítünk kérésére !!!!
Az alábbi mezőben ajánlatot tehet a járműre, ajánlatát gyorsan elbíráljuk.Kollégáink 24 órán belül megkeresik Önt a megadott elérhetőségek egyikén!
Email:
Telefon:
Cím:
Skype:

Az itt látható járművekhez , nagy felbontású képeket, részletes állapotfelmérő lapot biztositunk regisztrált felhasználóink részére.Regisztráljon itt csak egy két perc , nincs semmi felesleges adatbekérés és a legkisebb fényezési hibát is észreveheti. Képek feltöltése folyamatban van ha nincs még az Ön által kiválasztott autóhoz kérem jelezze munkatársainknak.

Extra tartozékok:

4 Airbag(légzsák)
ABS
Állítható kormány
Autórádió
Bőrkormány
Bőrváltó
Elektromos ablakemelő
Elektromos tükör
Fordulatszámmérő
Immobiliser
Ködlámpa
Manuális Klíma
Nappali menetfény
Szervízkönyv
Szervokormány
Színezett üveg
Törzskönyv
Váltózár

Garanciával , ÖRÖK MINŐSÉG PROGRAM! Autóbeszámítás, csere, nagyobb értékű vagy több autó beszámítása is lehetséges, 3 havi ingyenes szervíz reviziók, munkadíj nélküli szervízelés, autómentés és csereautó ingyenesen! Visszavásárlási és beszámítási cseregarancia! Akár 0% önerőtől és online is vásárolhat járműkészletünkből ingyenes házhozszállítással . Teljeskörű ügyintézés, kárrendezés ingyen és saját szervíz minden típushoz! További Kérdése van ? Hívjon bizalommal , megegyezünk ! Mást keres ? Hívjon , mert minden héten több tucat autó érkezik átvizsgálva , garanciával 20 593 0000 20 517 2222 vagy jöjjön el és győződjön meg kínálatunkról egy finom kávé mellett személyesen 9025 Győr Bécsi út 14. !

On-line vásárlás /foglalás/ menete:

1- Válassza ki az Önnek tetsző jármüveket tetszés szerinti számban. Regisztráljon (gyors, egyszerű! kb 30 mp ) és többlet információhoz juthat, részletes állapot felvételi lapot és nagyitható képekeket biztosítunk az esetleges sérülésekről, hibákról. Jelenleg az informáciok feltöltése folyamatban van ,ha nincs az autohoz extra információ kérje azt munkatársainktól.

2- Válasszon ki egyet és foglalja le. Ezután a kosár törlésre kerül és a kiválasztott autót lefoglaljuk, ezt a foglalást is változtathatja mindaddig amig a foglalót át nem utalta.

3- Munkatársunk felveszi Önnek a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén és tájékoztatja Önt az összes tudnivalóról.

4- Utalja át a foglaló összegét az utalás megtörténte után a munkatársunk véglegesen foglalja az Ön számára a kiválasztott járművet.

5- A lefoglalt kiválasztott járművet , az előre megbeszélt időpontban munkatársunk házhoz szállítja az egész ország területén!

-örök minőség garancia

-egész Európa területére kiterjedő assistance szolgáltatás

-díjmentes csereautó használat

-ingyenes 3 havi revíziók INGYEN minden gépjárműhöz!!!

Vásárlási útmutató Nyomtassa ki! Érdemes!

!!Motorra ,robogóra ,akciós autóra forint alapon FIX 0% THM akció!!



      Vissza a lap tetejére >>